perjantai 13. syyskuuta 2013

Lisää piikkejä


Piikkilankaa kun vielä jäi, niin teinpä sitten syksyisen kranssinkin. Pujottelin rautalankaan ruusunmarjoja ja sitten kieputin langan kaksinkertaisen piikkilankakranssin ympäri. Lisäkoristeita kranssi vielä selvästi vaati. Muistin joskus nähneeni kaarnasta vuoltuja sydämiä - onnistuisikohan semmoinen minulta? No, kävimme lasten kanssa "varkaissa" ystävän puutyömaalla, josta pengoimme paksuimpia männynkaarnoja mukaan. Sitten vain vuolemaan. Ja aika helppoahan tuo materiaali oli. Leveät kaarnat tosin olivat jonnin verran haasteellisisempia, koska kaarna tuumasi helposti katketa. Sydämen muodon pystyi suunnittelemaan vain rouheasti, kaarna kun oli aika epätasainen materiaali. Jokaisesta tekemästäni sydämestä tulikin näin omanlaisensa. Loppujen lopuksi neljän sydämen lisäksi sain aikaiseksi vain yhden haavan sormeeni ja yhden rikki menneen sydämen. Liekö syynä tylsä puukko vai kehnot taidot. Mutta harjoitus tekee mestarin...Aurinkoista syysviikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

Nukke kirjoitti...

TOSI KAUNIS SYDÄN !! Itekki oon tehny piikkilankasydämiä. Kuule, katoppa kommenttini "patsaiden puutarha"-kirjoituksessasi.

Ystävällisin terveisin Eija P-K, patsaiden naapurista :)

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitoksia Nukke-Eija! Minkäslaisia piikkilankasydämiä teit? Miepä kurkkaan toistakin kommenttiasi - kiitoksia visiitistäsi tänne blogiin!

Nukke kirjoitti...

Sisko naapurissa maalasi piikkilankasydämen (minkä tein ja annoin sille)spray maalilla punaiseksi.
Otan nyt syksyllä kuvan siitä ja kärhöstä sen vieressä ja kerron sulle sitte ku se on blogissa. jotain aiempia kuvia on arkistossa mutta nyt opiskelen oppisopimuksella hoitoalaa ja on vähä kiire niinku.....viestitellään (ps. sammalkarhun sammaletkin pitäs vaihtaa , ilmottelen )

Nukke kirjoitti...

edellisessä viestissä linkitysvirhe. yritin linkittää Picasa nukkekuviin mutta ei onnistunut..... TÄSSÄ LINKKI Photoblog venäläisten nukkejen kuviini (toivottavasti linkitys onnistuu)

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitti Nukke vinkistä, pitääpä itsekin kokeilla tuota maalaamista. Jään odottelemaan mielenkiinnolla kuviasi!

Tuulenpesä kirjoitti...

Ei tainnut valitettavasti linkki vieläkään onnistua ; ( Kokeilepa laittaa linkki vaikka s-postiini!

pivi kirjoitti...

Aivan ihana kranssi ! Ja tuo kaarnasydän ! Osaisinkohan itse... olisikohan jotain turvahanskoja niin kokeilisin :)

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit Pivi! Osaat sinäkin tehdä tuon sydämen, alusta minäkin aloitin homman!