sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Inspiraatiomatkalla


Viikonloppu kului inspiraatioita hakiessa Seinäjoen Käsityömessuilla. Ja kylläpä niitä inspiraation poikasia sieltä löytyikin! Olonsa tuntee aina kovin pieneksi ja taitamattomaksi, kun käy katselemassa ja ihastelemassa käsityömessuilla suomalaisten kädentaitoja. Kaikenlaista ihanaa, kekseliästä, hauskaa ja kierrätettyä oli nytkin halli täynnä. Meidän tuvan seinää koristaa jatkossa tämä aivan ihana keramiikkataulu "Kristallipallo", tekijänä Tarja Salonranta Jalasjärveltä.


Ja kun pääsen niin harvoin mihinkään askartelukauppoihin, täydensin varastojani nyt kaikenlaisella pienellä tarpeellisella ja kivalla: kimalle- ja ompelulankaa, paperinarua, nauhoja, villaa, kassin kahvoja, mustetta, nappeja.... 


Säätiedotuksessa lupailivat lämpimän syksyn jatkuvan. Perhosille olen jo sanonut tältä kesältä kuitenkin hyvästit - tämä yksi vielä lentelee roskakatoksemme seinällä, auringossa lämmitellen. "Kukkaset" ovat muuten romurautakasasta pelastettuja aarteita. Nauttiessamme kesäisistä ilmoista  minulla on jo kovasti kuitenkin joulu mielessä. Mitähän kaikkea sitä tuliaisistani saan aikaiseksi...sen aika näyttäköön! Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis taulu.
Sinulla ollutkin aikamoinen "inspis" matka,
ja ihania juttuja olet ostanutkin.
Niin se vaanon ,että kun paljon näkee niitä inspiksiä,menee tovi aika että saa ne työstettyä "omanlaisena" versiona".;))
Kauniita kierrätys-juttuja roskiskatos seinällä,
mikä se onkaan mahtavempaa,löytää "ruosteisia" ihania romu-aarteita:)
Minullakin sellaiset "romu-erkin silmät;))
Oikein ihanaa aurinkoista ja kirpakkaa alkavaa viikkoa!
Terveisiä lapsukaisille:)

-lumiukko-

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitoksia Lumiukko! Niin se vain on, että tuommoiselta inspiraatiomatkalta kestää aikansa toipua! Pää täynnä ideoita, ei tiedä mistä aloittaisi! Minä kerron terveisiä muksuille!