tiistai 18. maaliskuuta 2014

Piparintuoksuinen taulu

Sain siskoltani pienen haasteen tehdä "jotain" kolmesta ruosteisesta piparimuotista, joita hän oli käyttänyt lastensa synttärileivonnaisia tehdessään. Pupu, kissa ja luu...hmm....mitähän näistä keksisi?

 

Muistin kaappieni kätköissä olevan kaupasta ostetun kanttisen kranssinpohjan, joka oli vain odottanut sitä inspiraatiota. Pohja oli tehty pienisilmäisestä metalliverkosta ja reunat ohuista puurimoista. Siskon sisustuksen värit tietäen päädyin valkoiseen väriin tuunauksessani. Onneksi on muuten keksitty suihkautettavat maalit - suit sait sukkelaan maalia pintaan (ja vielä tasaisesti!) vähän vaikeampaankin pintaan! Maalasin koko kranssin lisukkeineen valkoiseksi, jätin vain pikkasen puun ja metallinväriä pilkottamaan. Muotteihin porasin muutamat reiät, että sain ne sidottua rautalangalla kiinni verkkoon. Liimasin kuumaliimapistoolin avulla muutaman tuohitähtösen (joita myytiin muuten sytykkeenä!) ja puisen napin kehykseen. Piparkakkumuottiasetelmaan jäi sopivan pieni kolo sanalle "love" - sekin rakentui pienistä puisista kirjaimista. Ja kaikki tämä valkoiseksi, kiitos! Maalin kuivuttua hioin pintaa paikkapaikoin hiomapaperilla auki.


Pupu sai puisen sydämen, johon siskoni saa kirjoittaa lastensa nimet.Vielä hitunen väriä rusetin muodossa ja valmista on. Tällainen siitä sitten tuli, piparkakuntuoksuinen muistojen taulu.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sanattomaksi tässä lumiukkokin kevään kynnyksellä menee.:)

jestas kun tuli KOMIA!!!!!

Nuo spraymaalit ne parahin keksintö "tuunaajalle",mitä ikinä insinöörit ovat keksineetkin :))(no ei oo vahvistettua tietoa edelliseen:))

minullakin kaks punasta savilintua sai valkoisen värin :) ja nyt ne "rauhan-kyyhkyt" toivottavat tervetulleeksi :)etupihan kulmahyllyssä:)

Aurinko paistaa niin kauniisti!

Hyvää tasa-arvon ja Minna Canthin päivää.Oli aikamoinen uran-uurtaja
monessa ,monessa asiassa.


...ja hyvää vointia koko perheelle!!

-lumiukko-

Anonyymi kirjoitti...

ISO KIITOS! :)
tykkään!!!,molemmista! :))


-lumiukko-

Tuulenpesä kirjoitti...

Tattista Lumiukko! Spraymaalit on hyvä keksintö, varsinkin tämmöiselle tuunaajalle, joka haluaa kaiken valmiiksi nyt ja heti! Kiva, että ylläripaketti tuli perille ; ) Täälläkin aurinko paistaa, ihanaa!

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Upea idea! Kylläpä sulla sytyttää :)

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitoksia Mörökölli! Joskus sitä vain välähtää, kun oikein miettii ;)