tiistai 20. tammikuuta 2015

Tapettitaulu

Jokin aika sitten tuunailin vanhasta ikkunanpokasta taulun olohuoneemme seinälle liimaamalla siihen kaupasta ostetun valmiin tarratekstin. Mutta nyt kyllästyin siihen. Jotain muuta piti pokaan kehitellä. Väriä, jotta se erottuisi seinästä.


Niinpä revein tekstit irti ja pyyhälsin paperivarastolleni. Joskus aikoinaan olin saanut rautakaupasta vanhoiksi menneitä tapettimallikansioita, joista löysinkin sopivat kuviot (ja tarpeeksi suuret palaset) tarkoitukseeni. Leikkasin kolme samankokoista arkkia samasta mallisarjasta, jolloin sain tauluun yhtenäisen ilmeen. Ylimmäisessä ruudussa on kasvi/lintuaihe sinisellä pohjalla, keskimmäisessä sama kuvio vihreällä pohjalla ja alimmaisessa ruudussa samasta sarjasta kaislikko/ruohoaiheinen kuvio.


Paperiarkit kiinnitin yksinkertaisesti ikkunan taakse maalarinteipillä. Ja siinä on valmiina uusi taulumme - ja aikaa meni noin puoli tuntia :) Ja tästä tykkään huomattavasti enemmän kuin aikaisemmasta tekstitaulusta! Värikästä viikonjatkoa kaikille!
3 kommenttia:

Jonsku kirjoitti...

Nätti! Kaunis lintutapetti sopii tosi hyvin rouheisiin puukehyksiin. Mullakin on tuo samainen tapettikirja ja neljä muuta sen lisäksi :)

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitos Jonsku! Olipas sattuma, että sullakin on sama kirja! Nuo rautakaupat on hyviä löytöpaikkoja. Vanhoista tapeteista saa vaikka mitä, kortteja, lahjakasseja, tapetit nukkekotiin...

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja tauluja. Saimme mekin kimmokkeen käydä pyytämässä vanhoja tapettikirjoja ja lapsenlapsen kanssa päällystimme laatikoita ihaniin kuoseihin ja koristelimme reunat pitseillä ja ystävänpäiväteemaan sopivilla tarrakivillä. Näitä annoimme sitten ystävänpäivälahjaksi.
Ulla-mummu