maanantai 28. tammikuuta 2013

Enkeleiden tuunausta


Kynttilöiden polttaminen kun ei meidän taloudessa ole ollut viime vuosina kovin järkevää eikä turvallista, päätin tuunata yhden enkelikynttelikön. Siis sen perinteisen, mihin laitetaan neljä pientä kynttilää palamaan ja pienet kultaiset enkelit lentelevät ; ) Tein niistä ikkunakoristeen kiinnittämällä kolme enkeliä ja vanhasta kaulanauhasta helmiä vuorotellen satiininauhaan. Laitoin vielä yhden pienen kellon loppuun. Alkuun laitoin (kuva alla) "siipirattaan" kyntteliköstä. Aivan hausta siitä tuli, kilisee kauniisti ohi mennessä.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas nätti. Just näin kierrätystä,kierrätystä.
Siitä rautalangasta,mulla aikamoinen kerä.
Nyt vähän monta juttua käsillä,mutta jos sopii palataan helmikuun puolella asian.
sähköpostin puitteissa :)
Hyvää tammikuun viimeistä viikkoa :)

T. lumiukko

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitti lumiukko! Tuo kierrätyksen onnistuminen saa aina hyvälle mielelle, tavara saa jatkoaikaa ja uuden merkityksen eikä tarvi heittää menemään.

Hyvin passaa aikataulusi, palataan vaan sähköpostin tiimoilta. Itselläkin on aina monta kattilaa tulella ; )

Oikein mukavaa viikkoa sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Hauska idea ja hyvää kierrätystä! Joululomalla todettiin, että ei ole enkelikellotkaan enää kuin ennen. Kasattiin muutama vuosi sitten saatu enkelikello eikä se toiminut ollenkaan eli enkelit eivät lähteneet pyörimään. Kaiken lisäksi oli niin huteraa tekoa, ettei siinä edes kynttilöitä uskaltaisi polttaa. Sen sijaan mökin kätköistä löytynyt joskus 70-luvulla hankittu enkelikello toimi moitteettomasti ja oli ilonamme joulun aikaan :) -Ansku-

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitti Ansku! Itsekin olen ihmetellyt monesti tätä nykyajan kehitystä. Olisi olemassa kaikenmaailman tekniikkaa ja tietoa tehdä kestäviä tavaroita, vaan ei...päinvastoin. Tehdään vain enemmän ja enemmän kertakäyttöstä tavaraa. Se on aikasta surullista.