lauantai 12. tammikuuta 2013

IkuisuusprojektejaSain joulupakettiin valmiiksi viimein tämän pitkällisen projektin, paperikranssin. Aikoinaan opiskeluaikoina vuosia sitten värjäsin luonnonkasveilla paperinarua ison kasan. Toissa jouluna hoksasin sitten kutoa näistä erivärisistä paperinaruista valokranssin (kasaustyön sain valmiiksi vasta nyt menneelle joululle). Tein työn ilman ohjetta, vaan homma hoidettiin mututuntumalla. Tästä ei siis tullut perinteinen valkoinen valokranssi sillä käytin 4 erisävyistä paperinarua. Sitä en enää  muista, millä kasveilla aikoinaan värjäystyön tein. 

Toisen pitkällisen prosessin sain loppiaiseksi valmiiksi. Tällä kertaa tein jotain itselleni! Tämän työn materiaalit ja ohjeet sain jo toissajouluna lahjaksi. Nyt viimein päätin saada "Poutapilven" valmiiksi, takarajaksi asetin loppiaisen. Jos se silloin ei olisi valmiina - saisi sen tekeminen siirtyä taas vuodella. No, sain valmiiksi työn vaikka jouduin kerran purkamaankin puolivalmiin väsäyksen. Miten ihmeessä olinkin saanut työn kierteelle....?


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips, selailin blogiasi ja hirmuisen kauniita töitä ja kuvia koko blogi täynnä! Itsellä bloggailu on vasta alussaan, mutta tehtyjä ja tulevia töitä sitäkin enemmän.

Mukavaa alkanutta vuotta!

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitoksia kovasti Eveliina! Positiivista palautetta on aina kiva saada. Itselläkin tämä homma on aivan alussa, vasta syksyllä aloitin. Mutta harjoitus tekee mestarin...Yksi syy kirjoittamiseen oli juuri palautteen saaminen. Toinen taasen se, että halusin laittaa ideoita eteenpäin!

Onnea kovasti sinun blogistin uralle! Kävinkin jo kurkkimassa, hieno aurinko!

Idearikasta vuotta toivotellen!