tiistai 15. tammikuuta 2013

Kierrätyshaaveita nro 1




Kaikkea ei aina osaa itse tehdä eikä tarvitsekaan. Itse inhoan esim. vetoketjujen ompelua. Niinpä taidan laiskuuttani (kun en viitsi opetellakaan tuota vetoketjun ompelua...) viedä nämä mummoltani saadut leningit tuttavalle, joka osaa ommella. Luovutan siis sen osalta, että tekisin kaiken itse...

Minulla ja mummollani oli kokoeroa, niinpä nämä vaatteet eivät mene ihan yksiin koon puolesta. Ja onpa tuo muotikin aavistuksen muuttunut ajan mittaan. Haaveilen, josko näistä saisi minulle kesäksi vaikka hameita tai kotelomekkoja. Yhden leningin ompelutinkin jo aikoinaan, se mekko on ollut kovasti juhlissa käytössä. Sen lisäksi, että vaatteet ovat tuunauksen jälkeen aika uniikkeja, niihin liittyy myös valtava tunnearvo.



Tämän yhden mekon löysin joskus kirppikseltä. Jostain syystä en voinut ohittaa sitä, vaikka se ei ole koskaan vielä päälläni ollutkaan. Taitaa siitäkin tulla kesämekko, Peck & Peck -tyyliin ; )


3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiva blogi sinulla ja annoin siksi blogillesi New Blog Love- tunnustuksen. Juttu tunnustuksesta löytyy omasta blogistani

http://linnunpesanelamaa.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kangas mekossa.niin nostalginen:)
Niinpä ,ei toki kaikki tarvitse osata itse tehä,
Minäkin kyllä värkkään A-J K =KUTOMINEN,ei onnistu.L-T, mutta V=VIRKKAUS se ei luonnistu minun käsllä:)
Vanhat ,kankaat jotenki niin komiampi kuin nämä uuet:))
Meillä pakkanen lumiukon nokkaa koettelee (24,4)
t.lumiukko

Tuulenpesä kirjoitti...

No enpä minä sitten palasiksi uskaltanut tuota mekkoa laittaakaan, mitä lie vintagea on ; ) Jospa se pienillä asustelisäyksillä kävisi sellaisenaan päälleni.

Tuo kutominen ei ole taasen mun juttu, virkkaaminen nyt jotenkin menee...

Täällä mittari näytti vain -20, sen verran riittävästi jotta sisätiloissa pysyttiin.