lauantai 24. marraskuuta 2012

Matonkuteita

Kokeilin vaihteeksi korien virkkaamista matonkuteilla. Maailmalla villityksenä näkyy olevan valkoinen kude niin matoissa kuin koreissakin. Josko tilausta olisi värikkäämmillekin vaihtoehdoille...?


Tämän kukkakorinakin toimivan korin värkit löysin kirppikseltä. Joku oli leikannut verhonsa kuteeksi. Värin perusteella ostin pussillisen kudetta (mukana oli myös siniharmaata kudetta). Kude osoittautui jämäkäksi koreihin, vaan oli aika työläs = raskas työstää. Yksi virkkuukoukku meni jo poikki. Ostin sitten viisaampana (ja vahvempana) metallisen koukun.

Tuumasin josko näistä lakanakangaskoreista saisi suunniteltua kissalle makuualustan? Kissaa kun ei meillä ole, joudun pähkäilemään koon ja muodon summamutikassa. Soikio, pyöreä...hmmm. Katsotaan josko saisin sellaisen aikaiseksi. Ja vielä myytyä.... Vinkkejä otetaan vastaan!

Minä ilmoitin sitten itseni vielä yksille joulumyyjäisille. Varmaan olen vinksahtanut...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meirän kollit voi koekäyttää/toimia malliapuna jos alat kissinkoreja tekeen :) Toinen tykkää vallata ½sohvasta, toinen taas kieputtaa koko 5½kg tiukalle rullalle, mitä ahtaampaa sen mukavampaa. Soikio saattas mallina olla hyvä, joku oli jossain netissä virkannu sellasen katollisen mallin. Löytysköhän ohjetta?

Riini

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitti vinkistä! Minkähän kokoinen (noin)semmonen kori pitäisi olla? Katollinenkin varmasti olis kiva ja turvallinen tunnelmaltaan. Ohjetta ei mulla, tekisin sen improvisoiden ; )