maanantai 14. tammikuuta 2013

Comeback


Viime vuonna värkkäsin lasten kanssa tämän peikkotytön pihallemme. Käytin siinä runkona onttoa puunpalasta, hame tuli koivunrisusta ja hiukset villasta. Korviksi ja nenäksi tuli pienet käävät, vyöksi ja kruunuksi koivuntuohet. Kukka on tehty värjätystä pajunkuoresta ja pienet pallokoristeet ovat pippureita, silmät ovat maalatut puuhelmet. No, peikkotyttö vietti talven ja kesän terassillamme - lapset ja linnut tekivät välillä vähän liiankin tuttavuutta tyttösen kanssa. Niinpä nyt jouduin paikkaamaan ja tuunaamaan sitä uudestaan. Ja uudeksi kodiksi valitsimme naapureiden kanssa yhteisen postilaatikkotelineen. Naapureiden iloksi (tai kauhuksi)....


Tuunauksen jälkeen peikkotyttö sai tuohisydämiä koristeeksi, punatulkun tukkaansa ja leppäkertun nenällensä ; )


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä näitä tulee,,, ,;))
ihania blogeja.
pika selaus...
marraskuun 12 pv.kerrassaan UPEAT kuvat.
Selaan vielä myöhemmin lisää.
Kiitos,tämmösiä tavallisia blogeja ,tämmönen "tavis" kattelee
T.Lumiukko:)

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitos Lumiukko! Kiva, että tykkäät blogistani. Tavallinenhan tämä on, tavis kun sitä ollaan itsekin ; ) Ja blogi täynnä tavallisen elämän pieniä aarteita ja ihmeitä.

Niistä tikapuista voi kyllä ideoida omaan pihaan vaikka ja mitä, materiaalivaihtoehtojakin on maailma pullollaan. Itse tykkään pitää kameraa melkein joka paikassa mukana. Ikinä ei tiedä mistä löytää jonkun pienen mutta kuitenkin suuren ihmeen tai idean... Nähdään pian!