lauantai 2. maaliskuuta 2013

Mekkopäivitystä

No niin, nyt on osa kirpparilöydöistä "tuhottu" eli muunnettu mekoiksi. Nyt yritin kuvata vaihtelun vuoksi mekot ulkona - minua on tympässyt kun olen joutunut kiireellä ja ilman mielikuvitusta kuvaamaan mekot sisätiloissa. Nyt raahasin mekot ulos haistelemaan "kesätuulia". Sormethan siinä meinasi jäätyä, pakkasta reippaasti yli kymmenen ja kauhea viima. Onneksi se kylmyys ei ihan suoraan välity näistä kuvista! Tulipahan kuvattua, vaikka nämäkin kuvat kaipaavat edelleenkin sitä mielikuvitusta...odotamme inspiraatiota.


"Marianne" (verhosta)

"Hello Africa"


"Mummolassa" (tyynyliinasta)"Rose Garden" (pöytäliinasta)
"Under the Violet Moon"


"Toukokuu""Leikkihuone"  (lastenkamarin verhosta)

4 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Nää on tosi söpösiä...! "Toukokuu" on tästä satsista suosikkini :) Vielä kun osaisi itse tehdä tällaisia, kevään lopulla pitäisi putkahdella peräti neljä vauvaa ystäville!

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiva Elisa kun tykkäät ompeluksistani ja kiitti kovasti palautteestasi! Itsekin tuumasin, että "Toukokuusta" tuli sievä, vähän erilainen tyttöjen mekko - niin kuvioinniltaan kuin väriltäänkin. Näitä mekkoja on ollutkin kiva tehdä, saa aikaiseksi vähän erilaisia luomuksia kuin mitä kaupassa on tarjolla.
Vauvauutiset on ihania, jokainen pieni pallero on hieno ja ainutkertainen lahja ; ) Toivottelen ystävillesi onnea!

Jonsku kirjoitti...

Kyllä olet ihania mekkoja tehnyt! Marianne toimii aina, näköjään mekossakin:)

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitos Jonsku! Marianne on pirtsakka! Saas nähdä, olen tehnyt mekkoja nyt muutaman ylimääräisen - aattelin kokeilla josko joku muukin tykkäisi niistä ; )