perjantai 28. kesäkuuta 2013

Mistä on pienet ötökkähotellit tehty?

Kävyistä, risuista, puunkuoresta, jämävanerista ja -laudasta sekä metalliverkosta. Näistä on meidän ötökkähotelli tehty.
Näin viime vuonna myynnissä näitä hotelleja ja ihastuin niihin. Mutta en ihastunut niiden myyntihintoihin! Jääräpäisenä tein sen siis itse. Lapset keräsivät erikokoisia käpyjä, minä katkoin oksista sopivan pituisia pätkiä ja osa asunnoista täytettiin puurinkuloilla. Reilumman kokoinen tästä tuli kuin ostosesta versiosta, vaan väliäkö sillä. Meillä on huoneistoja enemmän ja varmasti tähtiäkin!

Tervetuloa Risa lukijakseni - toivottavasti löydät blogistani uusia ideoita!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ötökkähotelli on kyllä hieno.Katsoin eilen viimeksi sitä kallista versioita ja on tuo teidän kyllä tilavampi ja tyylikkäämpi :)
Voi ku jaksais ittekki nikkaroida...
Anne

Tuulia kirjoitti...

Onpa hieno, olen samaan tarkoitukseen vaan niputtanut onttoja kasvinvarsia. Täytyykin kokeilla tuollaista talon mallista!

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitoksia Anne! Hintavia nuo valmisversiot ovatkin, meilläpäin taisi huidella 80 euron pinnassa. Kyllä sillä hinnalla jo vähän värkkää itsekin. Aloita pikkuhiljaa tekemään, teet palan silloin tällöin - hetken päästä huomaat sen jo olevan valmis!

Tuulenpesä kirjoitti...

Tattista Tuulia! Toisaalta helppohan tuollainen oli tehdä, kun oli valmis mallikin. Vaikka en ihan samanlaista värkännytkään. Ideana kiva ja voi toteuttaa monella tapaa, kuten sinun tekemälläsi tavalla! Ja monesti yksinkertainen konsti on paras.