sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Puuta ja kolvausta

 

Tervetuloa välillä puutöiden pariin! Värkkäsin kolvin kanssa eräänä päivänä (sain vain yhden palovamman!) ja tässä tuloksia: puisia kylttejä vaikka mökille, puulatoon, huussiin....Osa näistä kylteistä on aika isoja, leveydeltään noin 40-50 cm, osa taasen vain noin 20 cm. Paksuutta näissä sahatuissa kiekoissa on noin sentin verran. Ripustuksen tein rautalangalla.

 Tässä yksi pienemmistä kylteistä.


Sitten löysin kätköistäni isäni joskus sahaamia koivukiekkoja, leveydeltään noin 10 cm. Kolvaamisesta innostuneena piirtelin vielä muutamat enkelit ja pöllötkin. Värittämistä pähkäilin sitten jonkun aikaa, maalatako vaiko ei? Pelkkä kolvauksen jälki itsessään oli kaunista, mutta lisäsinpä sitten vielä valkoista maalia osaan enkeleistä. Pöllöt taasen tuntuivat kaikki kaipaavan väriä, niinpä niihin laitoin enemmänkin väriä. Sainpas siis minäkin tehtyä jotain "pöllämäistä"!
Oikein viisasta ja pöllömäistä viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Sari K / Kapteenilla kirjoitti...

Todella kivoja kolvitöitä, nuo enkelit ovat kauniita! ihanasti kuvattu myös auringon säteissä :)

Tuulenpesä kirjoitti...

Kaunis kiitos Sari kommentista, kiva kun tykkäsit enkeleistä! Niistä tulikin jokaisesta omanlaisensa persoona, kun vapaalla kädellä niitä väänsin. Ja kolvihan ei anna anteeksi, kuvasta tulee semmoinen kun sen ensimmäisellä kerralla piirtää!