lauantai 16. marraskuuta 2013

Enkeleitä, onko heitä?

Eräänä päivänä pengoessani kangaslaatikoitani löysin muutaman tilkun valkoista lakanaa. Mitähän niistäkin vielä saisi tehtyä...? Joulumyyjäisiä ja yleensäkin joulua ajatellessani mieleeni tuli yksi kauden suosituimmista hahmoista, enkeli. Hahmottelin paperille pikaisesti enkelin, noin 10 cm korkean. Halusin yksinkertaisen hahmon, mutta kuitenkin minun tyylisen. Eli sekaan vähän jotain kimuranttia, kruusailua. Samaisen enkelin piirsin sitten tälle valkoiselle lakanalle kangastussilla, silitin värin kiinni ja leikkasin saumanvaroineen. Aluksi tuumasin jättää enkelin mustavalkoiseksi, mutta sitten sieppasin kuitenkin punaisen kangastussin vielä ja väritin sydämen punaiseksi. Ompelukoneella taustakappale kiinni sekä mukaan kaunis ripustuslenkki. Vanua sisälle ja vähän käsinompelua. Innostuinpa ompelemaan enemmänkin näitä enkeleitä, ja pöydällä odottaa uusi erä täytettäviä, kun sain postista tulleen roosan värisen kangastussin käyttöön. No, vastaus kysymykseen - enkeleitä, onko heitä? Kyllä, ainakin meillä niitä on nyt useampikin made and designed by Tuulenpesä!Ja onhan se vähän niin, että pitää antaa luovuuden kukkia myös jälkikasvullakin. Tässä muutama tyttäreni piirtämä kaunis ja hauska taideteos niin ikään valkoiselle lakanalle!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaan nytpä olet komioita enkeleitä teheny.
luovuus ja piirustus taito niistä syntyy ,enkeleitä:),
JA tyttäresi piirustukset,(kera äidin ompelukset,)
ovat tosi sulosia,niin iloisia hymy-suita!...
Olen ostanut silitettäviä tulostus-paperi arkkeja ,sekä sillä ART MEDIUM-kuvansiirto -aine.
Tuolla kuvansiirtoaineella olen tehny ,pitää muistaa kuva tulee peilikuvana.
Lopuksi olen kynttilällä kirkastanu kuvan,liekkö oikia menetelmä?lakat ym,mutta eipä ollu sopivaa lakkaa.
Tyyny jutut teen ,tulostan :) kuvat :) ja silitän kankaaseen,päälle "kosteutta kestävää-lakkaa" :)
ja näin tonttu ja lumi-ukko tyynyt pääsevät
talvi-terassia koristamaan.
Kun joulu ohi ,tonttu pääsee ansaitulle lomalle ja lumi-ukko kellistelee kevääseen,ilonamme.
Pitää vaan muistaa kun valokate moninkertaistaa lämmön ,ettei lumi-ukko pääse sulamaan,ei edes tyynystä.:))

Oikein leppoisaa sunnuntaita !

ps.kolmas alhaalta ehdottomasti lumiukon mieleinen

-lumiukko-

Jonsku kirjoitti...

Oikein nättiä ovat kaikki! Kauniita enkeleitä olet piirtänyt! Värityskin minun makuuni :) Olen jumittunut niin noihin koruihini, että joulukoristeetkin on jääneet...täytynee ripustaa korukokeilut kuuseen :)

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit enkeleistä! Ja kiitoksia ohjeesta, paljon olen lukenut tuosta tekniikasta vaan en ole päässyt itse kokeilemaan! Pitää kyllä joku päivä ostaa ja testata. Oikein mukavaa viikonjatkoa sinullekin Lumiukko!

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitoksia Jonsku ; ) Yksinkertainen on monesti paras, tässäkin mitä tulee väritykseen. Mutta sinunhan korut ovat mitä mainiointa koristetta joulukuuseen(kin)! Mainio idea!