maanantai 14. huhtikuuta 2014

Pääsiäisaskarteluja


Niin se aika vain rientää, kevät etenee ja pääsiäinenkin on jo ovella. Lapset olivat puuhastelleet viime viikolla kerhossa iloiset pääsiäiskanat kertakäyttölautasista.

Kotona me taasen askarreltiin porukalla iloisia ja värikkäitä pääsiäiskortteja. Blogini lukija Lumiukko oli lähettänyt meille aikaisemmin värikkäitä soft-askartelukartonkeja. Niistä oli lasten helppo leikata kortteihin pääsiäismunat. Kanaset löysin talvella Tiimarin loppuunmyynnistä.


Viikonloppuna olin kurssilla, jossa opetettiin tekemään koruja polymeerimassasta. Jämämassasta tein pääsiäisen kunniaksi muutaman munan raeruohon sekaan (pääsiäismuniin on istutettu hammastikku kiinni ennen polttoa, näin se pysyvät pystyssä). Ruoho, tai siis oikeastaan ohra, on aika tynkää vielä koskapa olemme jälleen sen kylvössö viime tingassa...


Kevät on ulkonakin edennyt eteenpäin, lisää kaikenmoisia "pyryharakoitten" pesiä on ilmestynyt sinne tänne. Näiden kuvien kera toivotan kaikille teille värikästä ja hauskaa pääsiäistä! Nauttikaa auringosta, valosta ja keväästä :)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

;) kiitos ;)

suloisia lasten tekemiä tipuja.
ja nättejä kortteja.

no jopas jotakin,teillehän on lentänyt oikein isoparvi noita pyryharakoita.;)

kauniisti kuvattu.

hyvää pääsiäisen odotusta!
ps. hiukan hihityttää ...

-lumiukko-

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista Lumiukko! Juu, meidän pihalla taitaa olla suotuisat olosuhteet pyryharakoille! Oikein mukavaa pääsiäisen odotusta sinullekin - meitä jännittää :)

Jonsku kirjoitti...

Suloiset pesät, kivoja pihalla ympäri vuoden:) Lähtikö teidän avocado kasvamaan? Meillä on nyt avocado odotuksessa :) Hunajamelonin siemenet lähti hyvin kasvuun, jo sirkkalehdet on paksut ja pehmeät.
Aurinkoisia päiviä!