lauantai 7. maaliskuuta 2015

Nopeita sisustustauluja


Tervehdys pitkästä aikaa! Arki pyörii pikkuisten kanssa niin sukkelaan, ettei tahdo ehtiä blogia niin tiuhaan päivittämään. Mutta nyt hitusen jotain...

Tässä jo jokin aika sitten minua alkoi tympäistä muutamat paljaat kohdat pirttimme seinillä, piti saada nopsaan ja edullisesti seinän täytettä. No, innostuinpa minäkin sitten muotivirran mukana askartelemaan finfoamista ja vanhoista kankaista tauluja!

Ystävältä saatu turkoosinvärinen pallokangas oli kuin valettu kotitoimistomme seinälle muistitauluksi. Kangas on kiinnitetty finfoamiin "niittaajapyssyllä".


Tyttöjen kamariin tein parikin iloisen väristä taulua (vanhoja lakanoita) - toiseen hyppäsivät kiinni heidän tekemänsä hamahelmiotukset sekä mummoni aikoinaan virkkaama perhonen.
Poikien kamariin tuli myös taulu vanhasta Muumi-lakanasta. Nämä käyvät taulusta ihan siltään tai sitten niihin voi vaikka ripustella koruja, piirustuksia...Naapurin tätille ehdimme tehdä kortinkin, uusi koti ja eläkkeelle pääseminen on juhlimisen arvoista!Nukkumaan käydessä ajattelen:
Huomenna minä lämmitän saunan,
pidän itseäni hyvänä,
kävelytän, uitan, pesen,
kutsun itseni iltateelle,
puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen,
kehun: Sinä pieni urhea nainen,
minä luotan sinuun.
 
- Eeva Kilpi -

Ihanaa Naistenpäivää sunnuntaina 8.3.2015 teille kaikille Ihanaisille Naisille!

4 kommenttia:

Liisan kotona kirjoitti...

Hauskat ideat ja kauniit toteutukset :) Upean väriset tulppaanit ja niiden kera toivon sinulle ihanaa naisten päivää :) tv Liisa

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi, kun oot taas tehnyt hienoja tauluja! Onko tuo finfoam siis sitä rakennuseristettä, meilläkin sitä lojui varastossa koiran toisesta päästä jyrsimä paketti. Täytyypä käydä heti hakemassa jos vielä on tallella.
Oikein ihanaa naistenpäivää kaikille upeille naisille!
-Ulla-mummu-

Anonyymi kirjoitti...

Pirtsakoita,tauluja.
...ja kodista saa niin keväisen raikkaan,tykkään!!!
Minulla puulistoista tehdyt kehykset,mutta ilmoitustaulun aion päällystää...sitku ...:)).
Niin kauniin väriset tulppaanit :).
ja runo just tuota minä joka ilta ajattelen :)
Oikein ihanaa naistenpäivää,sinulle !!
-lumiukko-

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitos teille ihanaisille naisille :) Finfoam on juuri sitä lämmöneristelevyä. Sitäkin näkyy olevan monen paksuista, minä käytin omissani 30 mm. Saa nopsaan taulun, edullisen ja kevyen. Ja kun siihen kyllästyy, voi vaihtaa uuden kankaan! Tiedättekös miltä tänään tuntui - keväältä! Ulkona paistaa AURINKO :)