keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Muffinsivuokatuunauksia ynnä muuta


Kesä yrittää tulla. Onhan nuo päivät jo suoneet välillä lämpöä ja aurinkoakin.


Suvussamme on saatu viettää ristiäisiäkin :) Siskolleni tein tämän Madonna ja lapsi -aiheisen taulun (vanha leipäkori maalattuna pinkillä spraymaalilla, valkoinen pitsiliina siihen liimattuna sekä muffinsivuoka ja kultaiseksi maalattu äiti&lapsi -aiheinen korunosa).


Kirppikseltä satuin löytämään jonkun taiteileman poika-aiheisen taulun. Farkkukankaalle kankaasta ja vanusta tehty vauveli oli niin söpö, että mukaanhan se lähti. Ja siitä tuunattiin siskonpojalle taulu.


Kangaspalaseen kirjoin jo pojan syntymäajan sekä painon ja pituuden. Ristiäisten jälkeen saan kirjoa siihen nimenkin!


Jokunen aika sitten ostin käsityömessuilta jo etukäteen tämän paperimassasta tehdyn "ristiäisvauvan". Se päätyi nyt sitten tämän vauvelin onnittelukorttiin. Lisäsin vain sinisen rusetin vauvan kaulaan.
 

Meidän perhe on uurastanut ja puurtanut ja leikkinyt kaikki liikenevät päivät pihalla. Perennanvaihdosta saadut aasianrevonpapu ja preeria-angervo saivat rajoikseen jo kerran metallinkeräykseen menneet pohjasta ruostuneet metalliämpärit. Näistä kasveista kun luin, että ovat kovia leviämään.


Kasvimaalle ostin jo patiokurkun taimia. Niille tein tuen rautaputkesta, johon on laitettu kiinni vanhan heinäkoneen kolme terää.




Ja ne muffinsivuoat....aikaisemmin keväällä tein jo tämän seinätaulun (jonka voi laittaa myös pöydälle kattauskoristeeksi). Hyödynsin siinä vanhan rikkinäisen puusaavin osia, muffinsivuokia, alumiinisia tuikkukippoja, pitsiä, helmiä sekä koneessa huovutettuja huopahelmiä.


Tähän kynttiläasetelmaankin tarvitaan muffinsivuoka :) Sekä yhdet puiset Aarikan kännykkätelineen ankkajalat, muutama ruuvi ja raastinrauta.



Ja vielä yksi vuokatuunaus: perhe sai pyyhkeille omat paikat. Isi, äiti, tytöt ja pojat. Vuokaan on liimattu puinen sydän, johon tussilla on paikka merkattu.


Tähän kuvaan ja tunnelmaan päätän tämän postauksen - blogini jää ainakin kesäksi lomalle. Muistakaahan tutkia uteliaasti maailmaa, niitä pieniäkin yksityiskohtia. Ja nauttia!


3 kommenttia:

Elämää Onnenpähkinässä kirjoitti...

Ihania tuunauksia! Ja tuo kurkkujen tueksi tehty rakennelma on hieno idea :-)

Liisan kotona kirjoitti...

Aivan upeita tuunauksia olet taas saanut aikaan ja ihana tuo vauvataulukin. Älähän nyt koko kesää pysy poissa! terkuin Liisa

Anonyymi kirjoitti...

niin IHANIA POIKIA!!:) :),:):)
Oikein hyvää vointia ja touhukasta kesää.
koko perheelle!!!

-lumiukko-