torstai 25. helmikuuta 2016

Kolvaamista ja kirjainmerkkejä

No hupsista! Mun tauko venähti sitten vähän pidemmäksi kuin aioinkaan! Ne on nämä ruuhkavuodet mitkä aiheuttaa sen, että kaikkeen ei kertakaikkiaan ehdi edes juosten :)

Kaikenalaista pientä on tullut kuukausien aikana tehtyä, ei mitään kovin isoa. Ja projekteja, jotka on voinut vauhdista jättää kesken. Jos nyt kokeilisin jälleen silloin tällöin jotain päivitellä, omaksikin iloksi.

Isäni täytti vuosia ja siitä inspiroituneena päätin kaivaa kolvin jälleen esille. Isäni on innostunut kuvaamaan maakotkia kuvauskojullaan, joten siitä aihe. Hän on myös sahannut minulle näitä puukiekkoja juurikin tämmöistä tarkoitusta varten.

Kolvaaminen on siitä vaativaa hommaa, että jo tehtyä jälkeä ei voi enää pyyhkiä pois. Aika rennolla kädellä ja tunteella työtä saa tehdä. Tämän kotkan luonnostelin puuhun karkeasti lyijykynällä. Noin tunnin ahertamisen jälkeen työstä tuli tällainen:



Isäni kun tietää askarteluharrastukseni, toi minulle laatikollisen pahvikiekkoja. Niitä löytyi eräästä yrityksestä, joka tekee pahvilaatikoita. Lapsethan niistä jo liimaili jos minkälaisia rakennelmia, pupuja ja aurinkoja. Minä tein oman versioni, pari kirjanmerkkiä ystäville, joilta olin lainannut pari kirjaa.





Kirjanmerkin taakse kirjoitin mietelauseet, jotka mielestäni sopivat kyseisille ihmisille. Aforismejä netistä löytyy mm. täältä:  http://hipit.fi/mietelauseita-ja-aforismeja-elamasta-elamanviisauksia

Mutta olipa kiva jälleen tulla tänne, piiiiiiiiiitkästä aikaa! Yritän päivitellä jotain tekemisiäni tulevaisuudessakin, suonette anteeksi kuitenkin harvemmat päivitykset, hätäisesti otetut valokuvat ja omituiset kirjoitusvirheet! Nähdään!


2 kommenttia:

Jonsku kirjoitti...

Olipa kiva kun palasit! Hienon kotkan oot kolvaillut, vai miten se nyt sanotaankaan :)

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitti Jonsku, kiva oli pitkästä aikaa kirjoittaakin! Ja kiitti kolvailukommentistakin :)