sunnuntai 11. elokuuta 2013

Patsaiden puutarha
Kävin eilen paikallisen puutarhaseuran mukana ihastelemassa Villa Annen puutarhaa Kokkolan Ruotsalossa. Kaunis rinnepiha tarjosi lammikoineen ja runsaine istutuksineen paljon katseltavaa ja ihasteltavaa. Talon emännän tekemät kauniit betoniveistokset loivat oman tunnelmansa pihalle. Niitä oli lammen rannalla, omenapuun alla, polun vieressä - yllättämässä vierailijaa ja puhumassa omaa hiljaista kieltään.Polulle oli "eksynyt" pari keraamista siiltäkin. Hauskoja!
Lammen rannalla kasvavan pajun oksia oli punottu yhteen - kaunis idea!


Liljat paistattelivat kilpaa auringon kanssa.

4 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

Oi, vaikuttaa ihanalta paikalta, onneksi sain nähdä näin kuvien kautta edes.

Tuulenpesä kirjoitti...

Eikös olekin Tuulia! Liian vähän aikaa vain oli ihastella tätä puutarhaa. Jospa sinne suunnistaisi joskus uudestaan - saatte tekin ihastella sitä täältä kautta!

Nukke kirjoitti...

Hei ! Minä asun tuon Aumahuhdan naapurissa ja huvilan on alunperin rakentanut Juho Porko. Olen Facessa, otan valokuvia koko ajan, minulla on blogi nukkekotinukke.blogspot.fi , kerään matkamuistonukkeja ja niitä on paljon eri maista. Siskoni asuu myös Aumahuhdan naapurissa ja hänen www.pikkustikkari.fi
Ajattelin vain että jos sua kiinnostaa niin vieraile toki blogissani tai laita viestiä faceen. SINULLA ON TOSI HIENO BLOGI JA NUO ASKARTELUT ON HIENOJA !!!! ja sisko kyllä kokeilee tota ternimaitopannukakkua ku sillä on ternimaitoa paljon sattuneesta syystä :)

Tuulenpesä kirjoitti...

Kiitoksia kovasti kommentista ja vinkistä, minä käyn kurkkaamassa noita antamiasi osoitteita ja laitan viestiä. Ihanaa lukea, että joku tykkää minun värkkäyksistä ; ) Ja se pannukakku on sitten HYVÄÄ!